제 2회 ENUC Conference 개최
  • 글쓴이 : 이현아(국제교류팀)
  • 등록일 : 2017-11-07

고려대학교는 노르딕-베네룩스 주요 대학들과 한.중.일의 연구중심대학들로 구성된 국제협의체(East-Asia-Nordic/Benelux University Consortium, ENUC)를 창설한 바가 있습니다.

오는 11월 20일(월) - 11월 21일(화) 본교 국제교류팀과 교내 노르딕-베네룩스센터가 공동으로 개최하는 "2nd ENUC Conference 2017"를 안내드리오니, 관심있는 분들은 아래 일정을 참고하여 자유롭게 컨퍼런스에 참가해주시길 바랍니다.

Korea University has established the East-Asia Nordic/Benelux University Consortium(ENUC), which consists of major Nordic-Benelux universities and research universities in Korea, China and Japan.

From November 20th(Mon) - 21st(Tue), we will be holding the "2nd ENUC Conference 2017" in joint with Nordic-Benelux Center of KU on our campus. Please feel free to participate in any sessions of the conference!

=============================================

2nd ENUC Conference 2017

“Research Strategies for the Fourth Industrial Revolution”

November 20 (Mon), 2017